Uw sloopauto verkopen voor een eerlijke prijs en laten ophalen in Ridderkerk en omstreken, dat kan alleen bij Autosloperij de Zaag! Wij zijn een bekwaam en gekwalificeerd familiebedrijf op het gebied van autohandel, autodemontage en -montage. Door de ruime ervaring weten we precies welke onderdelen van een auto prima te hergebruiken zijn en kunnen we tevens oude auto’s een tweede leven geven. Kortom, voor al uw auto-onderdelen, sloopauto’s en 2e hands auto’s gaat u naar Autosloperij de Zaag in Krimpen aan den IJssel!

Sloopauto verkopen in de buurt van Ridderkerk

Is uw auto door een ongeluk of andere omstandigheden gedegradeerd tot een sloopauto en weet u niet wat u er nu mee moet? Autosloperij de Zaag koopt uw sloopauto graag en komt hem tevens gratis voor u ophalen in Ridderkerk en omstreken. Op deze manier bent u in een klap van uw oude auto af en krijgt u er nog geld voor ook! In onze sloperij gaan we vervolgens uw auto demonteren om te kijken welke onderdelen nog te gebruiken zijn voor een andere auto.

Meer informatie

Naast een sloopauto kunt u vanuit Ridderkerk bij ons dus ook terecht voor een ruim aanbod auto-onderdelen van gebruikte auto’s. In ons magazijn hebben we onderdelen van diverse merken, typen en jaartallen auto’s waardoor we ook u aan het juiste onderdeel kunnen helpen! Heeft u vragen over de verkoop van uw auto of de huidige voorraad in ons magazijn? Neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon: 010 – 4201897.


Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen via de volgende adresgegevens of door het invullen van het contactformulier, we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Autosloperij de Zaag.
Zaag 1
2931 LD Krimpen a/d Lek

010 - 4201897 of 0180-519553
0180-554650
info@autosloperijdezaag.nl

Ma - Vrij 8.30 - 17.30
Zaterdag- 9:00-15:30