Sloopauto uit Dordrecht

Heeft u een sloopauto en woont u in de omgeving van Dordrecht? Jaarlijks komen duizenden sloopauto’s in de buurt van Zwijndrecht aan het einde van hun levensduur. Een deel daarvan belandt bij Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Maar waarom zou u uw afgeschreven voertuig juist naar een autosloop brengen? Ontdek wat er allemaal mogelijk is met uw oude auto en andere afgeschreven voertuigen.

Wat zijn sloopauto’s en wat kunt u ermee doen?

Een afgedankte wagen is in feite een auto die economisch of technisch ’total loss’ is. Sloopauto’s zijn meer dan een hoop schroot. Sterker nog, veel onderdelen zijn vaak nog herbruikbaar. Accu’s, banden en zelfs complete motoronderdelen kunnen worden gerecycled en een tweede leven krijgen. U kunt uw afgedankte wagen dus inleveren bij een gespecialiseerde autosloperij, waar deze zorgvuldig zal worden gedemonteerd. Op deze manier draagt u bij aan een circulaire economie en krijgt u vaak ook nog een vergoeding voor de verkoop van uw sloopauto.

Kom langs en ontdek de wereld van auto-onderdelen of neem contact op voor uw auto

Twijfelt u nog wat u met uw oude wagen wilt doen? Overweeg dan zeker om eens langs te komen en het brede scala aan auto-onderdelen te bekijken die uit sloopauto’s zijn gedemonteerd. Deze onderdelen zijn vaak van uitstekende kwaliteit en kunnen u flink besparen op onderhouds- en reparatiekosten. Mocht u besluiten uw sloopauto in te leveren, dan kunt u direct contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Grijp deze kans om zowel uw portemonnee als het milieu een dienst te bewijzen.