Wij komen vaak dezelfde dag uw sloop/schade auto nog ophalen.

Sloopauto laten ophalen in Nieuwerkerk

Wilt u uw sloopauto laten ophalen in Nieuwerkerk? Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek biedt een snelle ophaalservice van uw defecte auto in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht. Wij hebben meerdere ophaalwagens paraat. Met onze snelle ophaalservice van uw defecte auto kunnen wij vaak dezelfde dag nog uw loop-, sloop- of schadeauto ophalen voor inkoop nabij Rotterdam. Bij ons is uw schadeauto ter inkoop altijd net iets meer waard!

Ontdek onze service en laat uw sloopauto door ons ophalen

Dankzij onze sloopauto ophaalservice komen we de auto gratis ophalen. Onze snelle ophaalservice van uw sloopauto is inclusief een directe RDW-vrijwaring door onze chauffeur. Mocht het kentekenbewijs niet meer compleet zijn, dan kunnen wij op kantoor een demontagecode aanvragen bij de RDW en daarmee de auto afmelden. Met het afmelden van het voertuig wordt de wegenbelasting automatisch stopgezet. Het voertuig is per direct van uw naam afgehaald. Let wel op: alleen de verzekering moet u zelf stopzetten. Als u een sloopauto wilt laten inkopen en inleveren voor onze schadeauto inkoopservice, zijn er enkele documenten nodig. Deze documenten zijn onderdeel van de procedure van onze sloopauto ophaalservice.

Neem contact op voor de snelle ophaalservice van uw defecte auto

Wilt u gebruikmaken van onze snelle ophaalservice van uw defecte auto of onze schadeauto inkoopservice? Heeft u een sloopauto en wilt u deze laten ophalen? Neem dan nu contact met onze autosloperij op! Vul onderstaand formulier in om aan te geven waar en wanneer wij uw auto kunnen ophalen. Onze sloopauto-opkoper neemt altijd contact met u op voor een vrijblijvende offerte en/of afspraak.

vrijwaringsbewijs

  Naam (verplicht)

  Straat:

  Postcode:

  Plaats:

  Automerk:

  Kenteken:

  Email:

  Telefoon:

  Bijzonderheden: