Autodemontage laat u in Rotterdam en omgeving over aan de vakmonteurs van Autosloperij De Zaag! Al ruim 40 jaar houden we ons dagelijks bezig met inkoop en demontage van auto’s waardoor we precies weten hoe we een klus het beste kunnen aanpakken en welke materialen geschikt zijn voor hergebruik. Door deze vakkennis kunnen we ongeveer 95% van uw auto recyclen en dragen we daarmee bij aan een schoner milieu en een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde auto-onderdelen!

Autodemontage omgeving Rotterdam

Heeft u nog een oude auto in uw bezit en zou u hier graag wat goeds mee doen? Bekijk dan eens de mogelijkheid voor het verkopen van uw sloopauto aan een autosloperij. Bij Autosloperij De Zaag kopen we de auto graag van u over waardoor u van uw kosten en lasten af bent en wij weer nieuwe aanvoer hebben voor ons aanbod. Uiteraard betalen wij u hiervoor een schappelijke prijs en komen we de auto indien gewenst bij u ophalen in de regio Rotterdam, ook voor autodemontage. De prijs is onder meer afhankelijk van:

  • Het merk auto
  • Het bouwjaar
  • De gebreken
  • De kilometerstand
  • Het type auto

Meer informatie

Bent u benieuwd of onze medewerkers iets kunnen met uw oude auto in (de buurt van) Rotterdam op het gebied van autodemontage? Vul dan online het taxatieformulier in om te kijken wat uw auto waard is. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een prijsindicatie. Voor overige vragen kunt u ook altijd een e-mail sturen of bellen naar 010 – 420 18 97.


Neem contact met ons op

U kunt via onderstaande manieren contact met ons opnemen of door het invullen van het contactformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Autosloperij de Zaag.
Zaag 1
2931 LD Krimpen a/d Lek

010 - 4201897 of 0180-519 553
0180-554650
info@autosloperijdezaag.nl

Ma - Vr 8.30 - 17.30
Za - 9:00-15:30