Een schadeauto koopt u in Ridderkerk en omgeving bij Autosloperij de Zaag! Al vele jaren kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod auto-onderdelen, sloopauto’s en schadeauto’s van verschillende merken en typen. Dagelijks gaan we op pad om nieuwe auto’s in te kopen waardoor we u elke dag kunnen voorzien van een nieuwe voorraad onderdelen en een nieuw aanbod 2e hands auto’s. Of u nu op zoek bent naar een bepaald onderdeel, graag aan sloopauto’s sleutelt of op zoek bent naar een goede 2e hands auto, bij Autosloperij de Zaag kunnen we u altijd verder helpen!

Schadeauto laten ophalen in Ridderkerk

Om het aanbod zo uitgebreid en actueel mogelijk te houden hebben we dagelijks verschillende ophaalwagens rondrijden in Nederland om oude, sloop- en schadeauto’s in te kopen. Heeft u nog een schadeauto staan in Ridderkerk of omgeving en weet u niet wat u ermee aan moet? Vraag de taxateurs van Autosloperij de Zaag dan gerust om een offerte op te maken voor de verkoop van uw schadeauto en kom er achter hoeveel uw auto werkelijk nog waard is!

Onze werkplaats

Wanneer uw schadeauto is opgehaald uit Ridderkerk wordt deze door onze monteurs vakkundig gedemonteerd en worden bruikbare onderdelen zo mogelijk hergebruikt of opgeknapt voor een tweede leven. Bekijk het complete aanbod onderdelen eenvoudig online of kom eens langs in ons magazijn om op zoek te gaan naar de juiste onderdelen voor uw auto!


Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen via de volgende adresgegevens of door het invullen van het contactformulier, we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Autosloperij de Zaag.
Zaag 1
2931 LD Krimpen a/d Lek

010 - 4201897 of 0180-519553
0180-554650
info@autosloperijdezaag.nl

Ma - Vrij 8.30 - 17.30
Zaterdag- 9:00-15:30