Autosloperij de Zaag is de auto inkoop in de regio Rotterdam waar u terecht kunt voor een uitstekende service en een hoge prijs! Afhankelijk van bouwjaar, carrosserienummer, kilometerstand en de schade kunnen we u een bedrag bieden vanaf €100,-. Een zeer leuk bedrag voor een oude auto dus. Daarnaast kunt u bij ons tevens terecht voor de verkoop van auto-onderdelen van verschillende merken en typen auto’s waardoor er altijd een passend onderdeel voor u te vinden is!

Auto inkoop regio Rotterdam

Onze auto inkoop haalt niet alleen oude auto’s op in Rotterdam en omgeving ook schadevoertuigen en sloopauto’s kunnen bij ons terecht. Onze vakkundige monteurs zullen uw auto onderwerpen aan een uitgebreide demontage waarna gekeken kan worden welke materialen hergebruikt kunnen worden en welke onderdelen weg kunnen. Daarnaast hebben we op onze sloperij in Krimpen aan den IJssel ruim 500 verschillende soorten sloopauto’s staan waar u als doe-het-zelver zelf aan kunt sleutelen voor de juiste onderdelen. Kom een langs om een kijkje te nemen en krijg een indruk van de uitgebreide mogelijkheden bij Autosloperij de Zaag!

Contactinformatie

Heeft u vragen of zou u uw auto graag aanmelden voor onze inkoop in de regio Rotterdam? Vul dan eenvoudig online het contactformulier in, stuur ons een e-mail of bel naar 010 – 4201897. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen via de volgende adresgegevens of door het invullen van het contactformulier, we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Autosloperij de Zaag.
Zaag 1
2931 LD Krimpen a/d Lek

010 - 4201897 of 0180-519553
0180-554650
info@autosloperijdezaag.nl

Ma - Vrij 8.30 - 17.30
Zaterdag- 9:00-15:30