Op zoek naar een autosloop in de buurt van Rotterdam? Kom dan eens langs op het uitgebreide sloopbedrijf van Autosloperij de Zaag in Krimpen aan den IJssel. U vindt bij ons een ruim aanbod sloopauto’s waar u als doe-het-zelver heerlijk aan kunt klussen en sleutelen. Daarnaast verkopen we in ons magazijn een ruim assortiment auto-onderdelen van diverse merken en kunnen we u ook helpen aan een uitstekende kwaliteit 2e hands auto! Kortom, voor auto’s moet u bij Autosloperij de Zaag zijn.

Autosloop in de gemeente Rotterdam

Sinds enkele jaren wordt door de gemeente Rotterdam het verkopen van oude sloopauto’s zeer gestimuleerd. Op deze manier blijven oude auto’s niet staan en kunnen doe-het-zelvers en autohandelaren de bruikbare materialen op nieuw gebruiken wat zeer aantrekkelijk is qua prijs maar tevens zeer milieuvriendelijk. Hebt u nog een auto die rijp is voor de sloop? Neem dan snel contact op met autosloop bij Autosloperij de Zaag in de buurt van Rotterdam en kom te weten wat uw oude auto nou echt waard is!

Meer informatie
Bent u benieuwd naar onze autosloop opslag of zou u uw auto graag op willen laten halen in Rotterdam of omgeving? Neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon (010 – 4201897) om een afspraak te maken!


Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen via de volgende adresgegevens of door het invullen van het contactformulier, we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Autosloperij de Zaag.
Zaag 1
2931 LD Krimpen a/d Lek

010 - 4201897 of 0180-519553
0180-554650
info@autosloperijdezaag.nl

Ma - Vrij 8.30 - 17.30
Zaterdag- 9:00-15:30