Op zoek naar een autosloop in de buurt van Rotterdam? Kom dan eens langs op het uitgebreide sloopbedrijf van Autosloperij De Zaag in Krimpen aan de Lek. U vindt bij ons een ruim aanbod sloopauto’s waar u als doe-het-zelver heerlijk aan kunt klussen en sleutelen. Daarnaast verkopen we in ons magazijn een ruim assortiment auto-onderdelen van diverse merken en kunnen we u ook helpen aan een uitstekende kwaliteit tweedehands auto! Kortom, voor auto’s moet u bij Autosloperij De Zaag zijn.

Autosloop in de gemeente Rotterdam

Sinds enkele jaren wordt door de gemeente Rotterdam het verkopen van oude sloopauto’s zeer gestimuleerd. Op deze manier blijven oude auto’s niet staan en kunnen doe-het-zelvers en autohandelaren de bruikbare materialen opnieuw gebruiken, wat zeer aantrekkelijk is qua prijs maar tevens zeer milieuvriendelijk. Hebt u nog een auto die rijp is voor de sloop? Neem dan snel contact op met Autosloperij De Zaag nabij Rotterdam en kom te weten wat uw oude auto nog waard is.

Meer informatie
Bent u benieuwd naar onze autosloopopslag of zou u uw auto graag op willen laten halen in (omgeving) Rotterdam? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch (010 – 420 18 97) om een afspraak te maken.


Neem contact met ons op

U kunt via onderstaande manieren contact met ons opnemen of door het invullen van het contactformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Autosloperij de Zaag.
Zaag 1
2931 LD Krimpen a/d Lek

010 - 420 18 97 of 0180-519 553
0180-554 650
info@autosloperijdezaag.nl

Ma - Vr 8.30 - 17.30
Za - 9:00-15:30