Uw schadeauto verkoopt u in Rotterdam en omgeving aan Autosloperij de Zaag uit Krimpen aan den IJssel. Al ruim 40 jaar zijn we binnen ons familiebedrijf gespecialiseerd in autohandel, demontage en verkoop van losse onderdelen waardoor we vele ervaring en kennis van de autobranche hebben opgedaan. Wij weten dat ook altijd precies wat uw oude auto nog waard is en kopen hem graag van uw over voor hergebruik. Bekijk online de mogelijkheden of kom eens langs in onze garage!

Schadeauto inkoop Rotterdam

De schadeauto inkoop van Autosloperij de Zaag is gegarandeerd degene met de hoogste prijs voor uw auto in de regio Rotterdam! Op basis van merk, staat, type en het aantal gelopen kilometers bepalen we wat uw schadeauto waard is. Let op, onze prijzen beginnen vanaf €100,- dus ook voor uw sloopauto met schade aan binnen- en buitenkant krijgt u bij ons een eerlijk bedrag. Wilt u van uw auto af? Meld hem dan snel aan via ons inkoopformulier!

Auto-onderdelen verkoop

Wanneer de schadeauto bij u in Rotterdam is opgehaald gaan onze automonteurs vakkundig aan de slag met de demontage van de auto. Bruikbare onderdelen worden opgeknapt en opnieuw verkocht en auto’s in zeer goede staat kunnen bij ons tevens opgeknapt worden als 2e hands model. Ook wanneer u op zoek bent naar speciale auto-onderdelen of een goedkope 2e hands auto bent u bij Autosloperij de Zaag dus aan het goede adres! Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.


Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen via de volgende adresgegevens of door het invullen van het contactformulier, we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Autosloperij de Zaag.
Zaag 1
2931 LD Krimpen a/d Lek

010 - 4201897 of 0180-519553
0180-554650
info@autosloperijdezaag.nl

Ma - Vrij 8.30 - 17.30
Zaterdag- 9:00-15:30