Autosloperij de Zaag is uw sloopauto inkoop met een eigen ophaalservice! Dagelijks rijden onze ophaalwagens rond om in heel het land sloopauto’s op te halen en in te kopen welke bij ons gedemonteerd worden en gecheckt op bruikbare materialen. Uiteraard krijgt u bij ons altijd een eerlijke vergoeding voor uw sloopauto’s welke meteen bij ontvangst aan u wordt overhandigd evenals het vrijwaringbewijs. Heeft u nog een oude auto waar u niets meer mee doen? Laat het ons dan snel weten!

Sloopauto inkoop: een eerlijke prijs terug voor uw oude auto

Sinds enkel jaren is het steeds aantrekkelijker om een sloopauto te verkoop aan een inkoop handelaar als Autosloperij de Zaag in Krimpen aan den IJssel. Vaak weet u namelijk niet wat u met uw total loss auto moet doen terwijl hij nog best eens het nodige op kan brengen. Bij Autosloperij de Zaag Helpen we u dan ook graag van uw last af en kopen we niet alleen uw sloopauto op maar komen we hem tevens bij u thuis ophalen waardoor u in een klap van alle ongemakken af bent!

Verkoop auto-onderdelen

Naast onze sloopauto inkoop kunt u bij Autosloperij de Zaag ook terecht voor een ruim aanbod auto-onderdelen van diverse merken. U heeft daarbij de keuze uit zowel gebruikte als geviseerde en nieuwe onderdelen waardoor er voor iedere auto uit elk bouwjaar en naar ieders budget bij ons auto-onderdelen te vinden zijn! Bekijk de voorraad online of kom langs in onze magazijn!


Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen via de volgende adresgegevens of door het invullen van het contactformulier, we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Autosloperij de Zaag.
Zaag 1
2931 LD Krimpen a/d Lek

010 - 4201897 of 0180-519553
0180-554650
info@autosloperijdezaag.nl

Ma - Vrij 8.30 - 17.30
Zaterdag- 9:00-15:30