Autosloperij de Zaag is al ruim 40 jaar de autohandel in Rotterdam en omgeving met een terrein vol sloopauto’s. Dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe inkoop auto’s, het demonteren van auto’s en het verkopen van gebruikte onderdelen en 2e hands auto’s. Door de ruime ervaring en gedegen vakkennis kunnen we u op vele manieren van dienst zijn. Kortom, voor al uw auto-onderdelen en sloopauto’s gaat u naar Autosloperij de Zaag in Krimpen aan den IJssel!

Autosloperij de Zaag nabij Rotterdam

Ons familiebedrijf zorgt al vele jaren voor een breed aanbod sloopauto’s, schadeauto’s, 2e hands auto’s en auto-onderdelen van vrijwel alle merken. U kunt bij ons altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit, een vakkundige kennis en een persoonlijk advies. Dagelijks houden we ons in onze autosloperij nabij Rotterdam bezig met onder meer:

  • De inkoop van sloop en schadeauto’s;
  • Demonteren van auto’s;
  • Verkoop van nieuwe, gebruikte en gereviseerde auto-onderdelen;
  • Geven van Advies;
  • Verkoop auto’s .

Actuele voorraad

Bent u benieuwd naar de huidige voorraad auto-onderdelen of auto’s? Kom dan eens langs in op onze autosloperij in Krimpen aan den IJssel, nabij Rotterdam. Daarnaast vindt u ook online het meest actuele aanbod terug, wat hier tevens direct te bestellen is. Heeft u vragen over een van de producten of de bezorgservice? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel naar: 010 – 4201897.Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen via de volgende adresgegevens of door het invullen van het contactformulier, we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Autosloperij de Zaag.
Zaag 1
2931 LD Krimpen a/d Lek

010 - 4201897 of 0180-519553
0180-554650
info@autosloperijdezaag.nl

Ma - Vrij 8.30 - 17.30
Zaterdag- 9:00-15:30