Online voorraad

Certificering KIWA ISO 9001:2008

Certificering kwaliteitszorg demontage

Het laten inkopen van sloopauto’s in de buurt van Capelle aan den IJssel kan soms aanvoelen als een grote stap, maar het is een stap die u dichter brengt bij zowel een schonere oprit als een schonere wereld. Bij Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek helpen we u graag dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wil je meer informatie over een autosloperij in Dordrecht?

Wat zijn de voordelen van het laten inkopen van sloopauto’s?

Waarom zou u ervoor kiezen om sloopauto’s te laten inkopen? De voordelen zijn talrijk. Ten eerste kan uw oude of defecte auto u nog een mooi bedrag opleveren, afhankelijk van de staat en de nog bruikbare onderdelen. Ten tweede draagt u bij aan duurzaamheid. Onderdelen die nog in goede staat zijn, worden hergebruikt door de sloopauto-opkoper en materialen zoals metaal en plastic worden gerecycled. Het laten inkopen van sloopauto’s is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Wanneer uw oude auto aan ons verkoopt, zorgen wij ook voor het ophalen van de sloopauto. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar.

Neem vandaag contact met ons op, uw sloopauto is meer waard dan u denkt

Als u overweegt om uw sloopauto te laten inkopen, waarom dan nog wachten? Neem contact met onze autosloperij op voor een vrijblijvende taxatie en ontdek wat uw auto nog waard is. Dit is uw kans om de oprit op te ruimen en een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. En het beste? Het hele proces is zo eenvoudig dat u zich afvraagt waarom u het niet eerder hebt gedaan.