Online voorraad

Certificering KIWA ISO 9001:2008

Certificering kwaliteitszorg demontage

Heeft u ooit gedacht aan autodemontage als een oplossing voor uw oude of defecte auto uit Dordrecht? Bij Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek zijn we experts in dit vakgebied en helpen we u met een gestroomlijnd proces om het maximale uit uw voertuig te halen. Demontage is meer dan zomaar een auto slopen nabij Nieuwerkerk; het is een zorgvuldig uitgevoerd proces waarbij elke component wordt overwogen voor hergebruik of recycling.

Wil je meer informatie over een autosloperij in Dordrecht?

Autodemontage is een precisieklus met oog voor detail

Als we spreken over autodemontage of een auto slopen, denken veel mensen aan een roestig wrak dat met een sloopkogel wordt vernietigd. De realiteit is een stuk genuanceerder. Auto’s slopen is een zeer gedetailleerde taak. Elk auto-onderdeel, van de motor tot de uitlaat en van de carrosserie tot de elektronische componenten, wordt beoordeeld op bruikbaarheid en recyclebaarheid. Materialen zoals metaal, rubber en kunststof worden gescheiden en vervolgens gerecycled. Zo dragen wij als sloopauto-opkoper bij aan een duurzamere toekomst.

Neem contact op om uw auto door ons te laten slopen

Heeft u een auto die klaar is voor autodemontage of om gesloopt te worden? Aarzel dan niet en neem contact met onze autosloperij op. We maken het u gemakkelijk vanaf het eerste contactmoment tot aan de uiteindelijke demontage of het slopen van uw auto. Niet alleen zorgen we voor een eerlijke prijs, maar we nemen ook alle administratieve rompslomp uit handen. Een telefoontje is genoeg om het proces in gang te zetten. Of u nu geïnteresseerd bent in autodemontage of uw auto wilt laten slopen, wij zijn uw partij. Maak de duurzame keuze en krijg tegelijkertijd waarde terug voor uw oude voertuig. Neem nu contact op en zet de eerste stap naar een win-win situatie.