Online voorraad

Certificering KIWA ISO 9001:2008

Certificering kwaliteitszorg demontage

Als u overweegt uw schadeauto sloopauto te verkopen of zelfs een defecte auto te verkopen in de buurt van Ridderkerk, Zwijndrecht, Rotterdam of Capelle aan den IJssel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek begrijpen we dat het verkopen van een sloopauto voor de directe verkoop of defecte auto stressvol kan zijn. Daarom hebben we een eenvoudig en transparant proces uitgewerkt.

Wil je meer informatie over een autosloperij in Dordrecht?

Wat zijn de voordelen van uw sloopauto verkopen?

Het verkopen van schadeauto’s en sloopauto’s heeft meer voordelen dan u misschien denkt. Ten eerste krijgt u direct geld voor een auto die anders maar ruimte in beslag zou nemen. Dit geld kunt u investeren in een nieuwe auto of andere belangrijke zaken. Ten tweede draagt de directe verkoop van uw sloopauto bij aan duurzaamheid. Zelfs als u een defecte auto verkoopt, worden de onderdelen hergebruikt of gerecycled, wat beter is voor het milieu. Als laatste voordeel halen wij de auto zelf bij u op, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Daarnaast verstrekken wij ook een RDW-vrijwaringsbewijs voor u. Het inleveren van een sloopauto is zo een win-win situatie voor iedereen!

Neem nu contact op om uw defecte auto te verkopen

Heeft u een sloopauto voor de directe verkoop of wilt u een defecte auto verkopen? Wacht niet langer en neem contact met onze autosloperij op. We maken het proces van de directe verkoop van uw sloopauto zo eenvoudig mogelijk voor u. Of het nu gaat om een schadeauto of een sloopauto voor de directe verkoop, het enige wat u hoeft te doen is ons te bellen of een online formulier in te vullen. Zodra we de nodige informatie hebben, zullen we u een eerlijk en competitief bod doen.